Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetsmiljöverket – sossarnas förlängda arm

Är det något Socialdemokraterna älskar så är det Arbetsmiljöverket. Eftersom deras ideologi utgår från ett hat mot företag och företagande och ett perspektiv som utgår från rättigheter och inga skyldigheter för folk som arbetar är detta den bästa myndigheten för att omsätta den ideologin i praktiken. I Alliansens sista budget 2014 fick Arbetsmiljöverket, som är en av de dyraste myndigheterna näst efter de bidragsgivande, 622 miljoner kronor i budget. Socialdemokraternas första budget blev 2016 då Alliansens budget vann i december 2014, för budgetåret 2015. Ser ni? En höjning till 698 411 kronor. En höjning med 12 %. Men det räckte inte. I budgeten för 2018, Socialdemokraternas senaste eftersom Moderaternas budget vann omröstningen nyss, fick Arbetsmiljöverket 763 miljoner kronor. Sedan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon