Sök
Stäng denna sökruta.

Väktarhatet

Då och då flammar det upp, det som vänstern bland annat förenas kring - hatet mot all typ av ordningsmakt. ACAB - all cops are bastards, gäller för övrigt även alla sorters väktare. Och man använder alla tillfällen man kan för att dra igång samma opinionsbildning man alltid har. För några år sedan förenades vänstern, inklusive den autonoma vänstern som har ett alldeles särskilt och väl utvecklad hat mot poliser och ordningsvakter i sitt DNA, i REVA. Tillsammans med all sköns andra påverkanskgrupper, inte minst inom flyktingrörelsen men också islamofobi- och afrofobidrevarna, lyckades de få med sig ängsliga och populistiska partier. REVA lades ner, trots att det var ett framgångsrikt projekt för att hitta folk som upprätthöll sig illegalt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon