Search
Close this search box.

LO fulkampanjar, igen

Paraplyorganisationen LO har som vanligt storhetsvansinne. Nu tror de att de är ett politiskt parti och för fram "sin egen" kandidat till Europaparlamentet. Tänk om landets företagare hade gjort så. Fått sin egen företagare på Moderaternas EP-lista, kan ni höra avgrundsvrålet från vänstern om odemokratiska metoder? Det kan jag. Men det mest iögonfallande i deras kampanj är nog att de rakt av snott det från en annan kampanj - Vote Leave i Brexit kampanjen. Ta tillbaka kontrollen. Eller som Vote Leave skrev - take back control. Potejto potato alltså. Man har man ingen intern smartness får man ju göra som alla som har den bristvaran - stjäla. På den glest besökta presskonferensen, som man kan se på LO:s eget...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon