Sök
Stäng denna sökruta.

Miljöpartiet är auktoritärt

I valrörelsen hittade media och politiska tyckare ett nytt favoritbegrepp - Gal/Tan. Jag vet inte hur många väljare som uppfattade det eller ens brydde sig men åtminstone har alla som har något politiskt intresse inte kunnat undgå begreppet. H och V står för Höger och Vänster. Medan GAL står för Green Alternative Liberal/Libertarian och TAN står för Traditionell Auktoritär Nationalistisk. Som synes vill svenska statsvetare och journalister placera Miljöpartiet nästan högst av alla partiet mot GAL. Problemet är att det är en falsk premiss. Det gäller garanterat andra gröna partiet men inte det svenska Miljöpartiet. Miljöpartiets rötter är liberala. Men det var länge sedan. Det var när de var för personlig frihet att få leva som man vill så...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon