Sök
Stäng denna sökruta.

Kontantuppropet och säkerhetsbranschen

Björn Eriksson har varit rikspolischef, GD för tullen och landshövding. Han inledde sin bana som opolitisk tjänsteman på Finansdepartementet på 1970-talet men eftersom det var Socialdemokraterna som styrde mestadels av tiden fick han goda kontakter med Partiet och utsågs sedermera till Generaldirektör för Tullverket och sedan Rikspolischef 1988. Men numera är han pensionär. Däremot ligger han inte på latsidan för det utan numera driver han intensiv opinionsbildning för att kontanterna ska finnas kvar överallt. Det låter väl bra, kanske ni tänker. Det finns många pensionärer som inte har internet, och sedan har vi problemet med att är du nyanländ har du svårt att få ett bankkonto. Problemet är att det är företagare, som driver butiker och restauranger, som inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon