Sök
Stäng denna sökruta.

Hur mår yttrandefriheten?

Det tänker forskaren och författaren Ann Heberlein och jag undersöka i vårt första gemensamma bokprojekt "Tyst! Om hotet mot yttrandefriheten". Den pågående kampanjen från traditionell media att få sociala medier att begränsa yttrandefriheten online, digitala aktivister som massanmäler folk, repressiv lagstiftning utomlands och förslag i Sverige som exempelvis ändringen av mediegrundlagarna som stoppades i våras, den akademiska friheten. Allt är hot mot yttrandefriheten. Den mänskliga rättigheten och demokratins fundament yttrandefriheten är på olika sätt hotad idag. Vi har också tänkt att intervjua såväl oberoende experter inom ämnen som juridik och media som fria aktörer, bland andra Jens Ganman, Henrik Jönsson, Chang Frick och Einar Askedal. Vi vill ha med röster och perspektiv från höger till vänster. Men vi behöver...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon