Sök
Stäng denna sökruta.

Ekofascism

Jag snubblade över ordet. Och smaka på det. Ekofascism. Det är dock ingen fantasi utan en verklig ideologisk inriktning som även i allra högsta grad existerar idag. Rörelsen och tankarna mynnar från Hitler och nazi-Tyskland. Hitler var själv vegetarian, puritan och ekofascist. Det stiftades hårda djurlagar, som förbud med att meta med mask och totalförbud mot att använda djur som försöksdjur. Ekofascism är en totalitär ideologi som kräver att människor ska offra sitt välstånd och sätt att leva för hela planetens skull. Det är lätt att associera ekofascism, där man kan räkna in dagens klimatdiktaturkramare såväl som den militanta djurrättsrörelsen, med kommunism för att de har nära band med autonom vänster. Men deras ursprung är nazismen. Kommunister, exempelvis Stalin...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon