Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges Maldiverna – Vasaloppet

I klimatdebatten kan man säga att Vasaloppet är som Sveriges Maldiverna, för det har i åratal använts som argument av klimatalarmister att just Vasaloppet på grund av uppvärmningen kommer försvinna. Maldiverna skulle ju ha försvunnit redan 2008 om man trott på alamisterna 1988, sedan var det 2018 och nu har de ändrat sig till 2100. Maldiverna själva har slutat prata om klimat, nu bygger de flygplatser och satsar på turism i stället. Miljöpartiets toppkandidat till Europaparlamentet tillika klimatdiktaturförespråkare Pär Holmgren, fd meterolog, är en av de som allra starkast använt just Vasaloppet som argument för att jorden håller på att gå under. Redan 2006 gick han ut med en av sina många profetior om väder och klimat - Vasaloppet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon