Sök
Stäng denna sökruta.

Centerhatet

Begreppet har försökt lanseras redan innan valet av Centerpartiets spinndoktorer för att få sympati och röster. Nu efter valet har det använts i ett försök att klumpa ihop all kritik till oskäligt hat. Men hatet som kommer från Centern då? Vad kallar vi det om inte centerhat? Ska partister från andra partier än SD komma undan när de använder samma språk och retorik som de SD-politiker, som med rätta, kritiseras i media? För lika snabb som Centern är att kalla saker centerhat, lika snabb är vissa av deras representanter på att uttrycka sin ilska offentligt i icke smickrande ordalag. Som deras kommunpolitiker Ali Kader i Sölvesborg till exempel. Han toppade Centerpartiets lista till kommunvalet 2018, efter att ha stått...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon