Träskvänstern tycker till

Andreas Magnusson, ni vet läraren i svenska i Göteborg som tyvärr i sina krönikor visar varför vi har ett skolhaveri, vill ha uppmärksamhet. Så han ljuger ihop något som han brukar. Ju värre desto bättre. Kvaliteten på såväl språk som stilistik är som vanligt pinsamt låg.

Men så har inte Andreas Magnusson en godkänd lärarexamen i svenska heller.

Med tanke på hur ofta han försöker medelst alla metoder tillgängliga pressa in sig själv in i branschen professionell opinionsbildare kanske det är lika bra. Han är däremot otroligt besviken för att han inte blir inbjuden oftare till framför allt public service. Han tycker att han tystas. Och alla andra får inbjudan men inte han.

Om man aldrig blir bjuden på kalas som vuxen kanske man ska börja fundera på om det är något man själv gör som gör att andra människor inte gillar en?

Han klagar också ofta i sina krönikor på att ingen vill publicera honom i andra kanaler samtidigt som jag och Ann Heberlein blir publicerade hela tiden. Det kräver nämligen en verkshöjd, en kvalitet, att bli publicerad på stora debattsajter så tills han uppnår den kvaliteten får han kämpa på i skuggan. Irrelevans är förskräckligt, det kan jag tänka mig. Jag vet dock inte för jag har aldrig varit det.

Jag blir i princip inte refuserad för att redaktionerna vet att de får hög kvalitet och hög spridning varje gång jag skriver något. Bara den här veckan har jag två artiklar ute.

Han kanske kan skriva för kommunistiska Proletären igen, som han gjort tidigare?

Är mitt tips. De verkar publicera lite vad som helst. Men eftersom han då och då är avlönad av sossetankesmedjan Arena och av LO kan han kanske få lite utrymme på deras sajter nu när han är så ledsen för att inte syns tillräckligt.

Ni som kollar på Opinion Live kanske såg programmet med Ann Heberlein, han bor ju i Göteborg så det är honom de ringer när alla andra tackat nej för att de inte har möjlighet. När han fick så mycket däng för att han inte kan argumentera i sak så att han tappade talförmågan. Det var roligt. Någonstans trodde jag att han lärde sig den läxan men nej, han gnäller fortfarande för att ingen lyssnar på honom.

Det är det här han lär sina elever. Att du inte behöver producera kvalitet, bara du klagar tillräckligt högt så får du som du vill. Han lär också ut att det är okej att hata både live och i text så länge du hatar högern. Om jag vore förälder hade jag varit tveksam till att låta Magnusson indoktrinera mina barn.

Allra helst vill Magnusson, som sökt flera jobb på SVT, jobba där. Så det kokar ner till avundsjuka helt enkelt.

Varje gång han är med, utan att förstå att anledningen till att han inte bjuds in är att han är för dålig, gnälls det om att han fått för lite talartid. Trots att Belinda Olsson alltid får avbryta honom för att han försöker hålla långa monologer.

Han har inte förstått konceptet debatt, trots att han påstår att han är lärare. Han använder den sortens hatretorik man annars bara hittar på sidor som Avpixlat och i internets träskmarker. Språket uppvisar en total brist på medmänsklighet och appellerar till antisemiter online som delar och gillar hans texter, vilket ju säger allt om målgruppen.

Han har inga problem att i debatter i sociala medier klanka ner på folks vikt, utseende, deras förmåga som föräldrar. Inget är för lågt för att få klick, dunkar i ryggen och tummar upp. Vilken förebild han är, den där Magnusson. För alla sina elever. Som visar hur man beter sig.

Tyvärr visar det vilken emaptistörd person han är.

Viljan att få makt online toppar all form av anständighet. Och går det inte med kvalitet hetsar han mer än gärna igång vänstertrollen för utan deras hjälp är det ju tyvärr ingen alls som läser honom. Det är som medlem i olika grupper på Facebook, stängda hatgrupper, som han får hjälp och spridning. Alla vet hur sådant fungerar.

Det är lite tragiskt egentligen. Hur en man i övre medelåldern inte kan acceptera att han helt enkelt är för dålig för att vara opinionsbildare. Det är därför han inte blir inbjuden och därför redaktionerna, trots att han gång på gång försöker, inte antar hans artiklar.

När man flörtar med de mörkaste hålen på internet, när man inte bara tangerat anständighetens gräns utan permanent uppehåller sig där, kan man inte förvänta sig att seriösa medier tar en på allvar. Det kan man inte heller förvänta sig när man har ett enda syfte – hetsa och hota. Hata. Han drar sig inte ens för att associeras med antisemitism. Som medlem och aktiv i Vänsterpartiet skulle man tycka att han borde tänka lite på hur han befläckar sitt parti men…..eller vänta. Det är ju Vänsterpartiet. Anything goes där så glöm att jag tog upp något.

Tills lite självinsikt börjar puttra i den mannen kommer vi tyvärr få se fler desperata försök av kommunisten och fulvänstertrollaren Andreas Magnusson i precis samma stilistiska nivå som i de olika slutna hat-grupper han själv hänger i.

………………………..

Vad som är sant och falskt i artikeln lämnar jag, precis som nämnda träskvänsterman för läsaren att själv bedöma. Med lögnen som vapen i texter som precis ligger på gränsen till förtal jobbar han och jag har illustrerat denna exempellösa nivå.

Men eftersom hans skräpblaska aldrig tar in rättelser trots att de låtsas vara en riktig tidning så publicerar jag nedan alla de sakfel han i senaste försöket till krönika här.

  • Det var jag ensam som var med i Studio Ett. Ann Heberlein var i Israel men var alltså inte ens inbjuden. För ämnet var sociala medier.
  • Jag nämnde inte ens boken i inslaget. Dagen efter, när jag spred länken till programmet, lanserade jag och Ann att vi skulle skriva bok. Det var alltså inte ens i samband med utan dygnet efter.
  • Jag är inte avlönad av Timbro och har aldrig varit. Det finns sämre folk att blandas ihop med än min make som varit VD där men med tanke på att han är en nästan 2 meter lång man borde det ändå vara enkelt att hålla isär oss.
  • Jag är till skillnad från den bittre läraren Magnusson en av landets bästa fria opinionsbildare. Så jag är knappast tystad personligen. Jag ligger utan ansträngning tvåa efter Bali som landets bästa digitala opinionsbildare sett till engagemang.
  • Boken handlar om något Magnusson inte har koll på alls – yttrandefrihet. Den gäller alla och är grundlagsskyddad. Det är också en mänsklig rättighet. Men jag visste att alla vänstertroll skulle försöka hävda att boken handlar om att jag och Ann är tystade. Det är ändå synd att de är så förutsägbara. Det förklarar varför de suger vad gäller opinionsbildning.
  • Ann är inte och har aldrig varit med i någon Stå upp-grupp och står inte för Sverige-vänliga åsikter utan tycker exakt som jag. Klassiskt moderata värderingar. Hon har inte vid ett enda tillfälle yttrat något klandervärt vare sig retoriskt eller åsiktsmässigt som jag sett och jag följer henne dagligen.
  • Han påstår att mitt avslöjande att Socialdemokraterna censurerade åsikter på sin Facebooksida inte stämmer. Det är lögn. Jag har tillgång till ett annat konto på Facebook. Jag testade med båda kontona. Sorterade på alla kommentarer. På mitt andra konto syntes inte mina kommentarer jag gjorde som mig själv. För att S dolde kommentaren, Men det fiffiga med den funktionen är att du inte märker det själv att kommentaren är dold. Detta har jag tyvärr fått lära de få online som själva tror att de är internet-Jesus men påstått att mitt avslöjande var falskt. Just för dig syns den även om den dolts av admin. Jag gör aldrig så på min egen utan jag spärrar folk och raderar deras kommentar. Då vet personen att de är borta. Genom att dölja lurar man användaren att kommentaren är kvar men den syns inte för någon annan. Att jag dumt nog använde skärmdumpar där det står ”Mest relevanta” är bara en miss i när jag tog dumpen. Detta har puckon använt som bevis för att det var fel. Jag fick tips från andra som fått sina kommentarer dolda. Den som påstår att jag hade fel är de som inte fattar Facebook. Ironiskt att de tror att jag är så korkad samtidigt som de själva avslöjar sig vara just det. Jag gjorde undersökningen under 3 dagar. Två olika konton. De censurerade genom att dölja. Jag såg mina kommentarer själv men hur jag än sorterade doldes det för det andra kontot. Att jag gav dem en så lätt lögn att sprida för att jag inte tog dumpar när ”Alla kommentarer” var klickade var min enda miss. Om de pallat att läsa inlägget hade de fattat att antalet kommentarer som visades under Alla inte stämde med antalet som stod i statusen. Bara att räkna själv. Ett av flera bevis för att de dolde åsikter de ogillade.
  • Det är djupt ironiskt att han kallar crowdfunding tigga när hans egen blaska inte kan gå runt utan Swish och donationer.

Det här var ju roligt.

Nästa gång Magnusson vevar igång osaklighetsmaskinen för att åtminstone trollen ska ge honom uppmärksamhet nu när inga seriösa personer eller media ser honom och hans längtan att bli känd kanske jag gör likadant. 

Tips. Sök till en dokusåpa.

De älskar sådana som du. Utan självdistans som tror att de är den mest populära killen, en ledartyp som alla älskar men som visar sig vara den som blir utröstad först för att folk helt enkelt inte står ut med honom och hans otrevliga arroganta hybris.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!