Sök
Stäng denna sökruta.

Träskvänstern tycker till

Andreas Magnusson, ni vet läraren i svenska i Göteborg som tyvärr i sina krönikor visar varför vi har ett skolhaveri, vill ha uppmärksamhet. Så han ljuger ihop något som han brukar. Ju värre desto bättre. Kvaliteten på såväl språk som stilistik är som vanligt pinsamt låg. Men så har inte Andreas Magnusson en godkänd lärarexamen i svenska heller. Med tanke på hur ofta han försöker medelst alla metoder tillgängliga pressa in sig själv in i branschen professionell opinionsbildare kanske det är lika bra. Han är däremot otroligt besviken för att han inte blir inbjuden oftare till framför allt public service. Han tycker att han tystas. Och alla andra får inbjudan men inte han. Om man aldrig blir bjuden på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon