Sök
Stäng denna sökruta.

Unionen och hiphoppande antisemitism

Unionen meddelade nyligen att man inte tänker närvara vid Almedalen. Istället satsar man på Järvaveckan, som hittills inte lyckats attrahera någon nämnvärd publik. Inte i proportion till antalet deltagare. Men det jag har inga synpunkter på, Unionen får satsa som de vill. Däremot har de ingått ett samarbete med skivbolaget Redline och ska göra en hip-hop workshop. De sa i intervjun att fler politiker redan tackat ja att "skriva raptexter och rappa". Det har jag synpunkter på däremot. Nog för att politiker ska ha markkontakt med väljer men att låna ut sig till sådant här skapar tyvärr bara mer väljarförakt. Men Redline är inte vilket bolag som helst. De har flera gånger varit i blåsväder för att artister de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon