Sök
Stäng denna sökruta.

Tyst!

Idag lanserar jag och Ann Heberlein vår Kickstarter-kampanj för nya boken "Tyst! - om hotet mot yttrandefriheten". En bok som vi inte tror hade skrivits av någon annan än från gruppen fria debattörer, som byggt sin karriär utanför media. Komikern och debattören Aron Flam skriver förordet till boken och vi kommer bland annat intervjua Jens Ganman, Henrik Jönsson och Einar Askestad, för att nämna några. Var en del av projektet - backa boken. Klicka på länken här och kom till Kickstarter-sidan. Nedan kan du läsa vår beskrivning av projektet. Boken kommer i juni och kommer ha ett release-event i Stockholm, där jag och Ann och förhoppnings fler som medverkar i boken är med, samt eventuellt ett event i Visby...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon