Sök
Stäng denna sökruta.

Bono – klimataktivisten med privatjet

Artisten med världens största samvete men världens mesta hycklande var såklart i Davos. Han råkade sitta i samma panel som Greta och var den som drog igång applåden efter en lite för lång paus efter hennes tal. Så ironiskt att just Bono engagerar sig för klimatet, mannen som startat välgörenhetsorganisation men skatteplanerade sig bort från att skatta på Irland. 2015 lanserade han en stor klimatsatsning med en massa andra organisationer. Vi ska dock vara glada att han lever, vår Bono. För 2014 var det nära att han dog, när dörren till hans privatjet plötsligt ramlade av i luften. Han var på väg till Berlin med fyra vänner. Ingen klimatkonferens där det året så de skulle väl dit på lite...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon