Search
Close this search box.

En auktoritär socialdemokrat

Jag hade ingen aning om vem sossen Magnus Manhammar var, tills nu. Han är riksdagsledamot från Karlskrona. Och blev nyss omvald till sin andra mandatperiod. Han är även tidigare medarbetare för Expo. I höstas polisanmälde han en SD:a gruppledare i Karlskrona. Det är inte första gången han polisanmäler folk. Sverigedemokraten hade kritiserat att Karlskrona beviljat böneutrop från moskén varje fredag. "....då kommer minareten för första gången skandera ut över Karlskrona att "Allah akhbar" som islamister skriker när de spränger sig i luften" Det finns ingenting i den meningen som bryter mot någon lag. Men när Manhammar förlorade (intressant att ens åklagaren valde att ta upp fallet) så var hans reaktion inte en respekt över att rättsväsendet haft sin gång....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon