Sök
Stäng denna sökruta.

Var är Stålhammar?

Kommer ni ihåg debatten 2017 där en riksdagsledamot i Miljöpartiet anklagade en annan miljöpartist för att ha samröre med Ryssland och vara en säkerhetsrisk? Det var Pernilla Stålhammar. Hon skrev ett långt inlägg på Facebook som anklagade mannen för allt möjligt, även sexuella trakasserier. Den hon anklagade var Håkan Sundberg, som arbetat som tjänsteman åt partiet i 17 år. Han blev avstängd, blev inte bjuden på sommarfesten, fick sedan en erinran (2015) och sparken och drevades runt i media som "tjänstemannen". Vilket hände 2017. Detta var alltså en lång process för den oskyldigt anklagade och hans liv vändes upp och ner. Förlorade jobb, vänner och anseende. Namnpublicering är godkänt av Sundberg som givetvis vill ha den upprättelse han inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon