Sök
Stäng denna sökruta.

Hamnarbetarförbundet Kommunisterna

Det mest destruktiva på svensk arbetsmarknad, a blast from the past där varken värderingar eller attityd anpassats sedan man bildades sent 1960-tal, är utan tvekan bråkstakarna i Hamnarbetarförbundet. Avskydda av såväl LO som av resten. Det är Transportarbetarförbundet som ingår i LO som har kollektivavtalen. Detta har Hamnarbetarförbundet varit sura på sedan de bröt sig ut ur just det förbundet. Det är det evighetsstrejken i Göteborg handlar om. Att de, som tidigare haft förmåner de inte har rätt till för att arbetsgivaren Göteborgs Hamn var bussiga (för att hamnen var kommunalt ägd och därmed styrd av politiker, inkl Vänstepartiet), inte har dem längre. Förmåner de aldrig skulle ha fått från början, som exempelvis egna skyddsombud. Banden mellan förbundet och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon