Vad gör Mehmet Kaplan nu?


Det var länge sedan vi pratade om Kaplan. Tills Amanda Lind hyllade honom på Instagram samma dag hon blev demokratiminister.

Han har inte synts till sedan presskonferensen våren 2016. Tills i december när Ledarsidorna hittade honom på Twitter.

Han är numera en del av Muslim Aid Sweden. Som ni kan se på bilden står han i svart, på huk.

I september, efter valet, var engelska Muslim Aid på besök och hade konferens.

Muslim Aid i UK anklagas för samröre med terrorister. Spansk polis anklagade till exempel redan 2002 en rad organisationer, där ibland såväl Muslim Aid som Islamic Relief att finansiera jihadism.

2014 fanns fortfarande anklagelser mot Islamic Relief att finansiera bland andra Hamas.

I oktober 2017 stoppade EU alla sina utbetalningar till Muslim Aid för att det kom fram att de slussat pengar till terroristerna Hamas.

Detta är Kaplan nya tillhåll alltså. Muslim Aid. Vad han gör framgår dock inte, han sitter inte i styrelsen och hans namn finns inte med på hemsidan. Men han är ju helt solklart en del av dem.

Carina Hägg är socialdemokrat och pionjären bakom granskningarna av islamisternas framfart i Sverige. Tack vare henne har vi nu en, hon började redan på slutet av 90-talet.

Muslim Aid ligger på Kista Torg 7, samma adress som Kista Folkhögskola. Där Omar Mustafa är ordförande. Rektorn är samma person som även sitter i styrelsen för Muslim Aid. Ni kan själva läsa deras årsredovisning här.

Och nu är återigen en av Kaplans partikamrater chef över pengarna till SST, som delar ut pengar till trossamfund, och Folkbildningsrådet, som delar ut pengar till studieförbund. Och kan skapa en massa “demokratiprojekt” som Bah Kuhnke gjorde och lät därmed Ibn Rushd få ännu mer pengar via ett “islamofobiprojekt”, integrationsprojekt etc.

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

0 kommentarer till Vad gör Mehmet Kaplan nu?

  1. Jag har länge undrat över vad den mannen sysslar med nu och vad har gjort sedan han tvingades lämna regeringen för två år sedan! Märkligt att man på regeringshåll inte närmare undersökte honom innan han blev minister. Det ör utmärkt att vi nu har fått veta vad han sysslar med! Då får man förmoda att Muslim Aid också står för lön eller arvode till honom så att han kan bestrida sina levnadskostnader. Det är märkligt att han inte bättre har integrerats i Sverige med hänsyn till att han kom hit som barn. Det visar att den turkiska och i detta fall även islamiska kulturen helt har haft greppet om honom under i vart fall senare år. Om det förhåller sig så att Muslim Aid har sådana kontakter och samarbetspartners om man nu skall kalla dem så som det står ovan är detta skrämmande. detta måste miljöpartiet ta till sig. men – miljöpartiet kanske splittras om Carl Schlyter, Valter Mutt och Annika Lillemets bildar ett nytt parti.

  2. Hur mycket kan Sverige sänka skatterna om de tänkta skattepengarna går tillbaka till det samhällskontrakt som existerade mellan staten och skattebetalarna.

    D.v.s. om biståndet till organisationer som stöder terrorism dras in och det bistånd som härbärgerar korrupta tjänstemän från tredje världen.

    Jag tänker på stödet till Palestinska administrationen, Sida, FN, kulturella föreningar i Sverige som inte har med Sverige att göra mer än att några hitresta fått uppehållstillstånd för att bedriva i sitt F.D hemland förbjudna rörelser m.m.
    Det borde även vara restriktioner med att tömma fattiga länder på högutbildade t.ex Afrikanska läkare som verkligen behövs där.
    Sen borde det finnas en klausul i EU samarbetet vad det gäller tiggeri – här sitter människor och tigger i ett land som har världens högsta skatter och i sitt hemland har man ett skatteuttag på <20%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap