Sök
Stäng denna sökruta.

Vad gör Mehmet Kaplan nu?

Det var länge sedan vi pratade om Kaplan. Tills Amanda Lind hyllade honom på Instagram samma dag hon blev demokratiminister. Han har inte synts till sedan presskonferensen våren 2016. Tills i december när Ledarsidorna hittade honom på Twitter. Han är numera en del av Muslim Aid Sweden. Som ni kan se på bilden står han i svart, på huk. I september, efter valet, var engelska Muslim Aid på besök och hade konferens. Muslim Aid i UK anklagas för samröre med terrorister. Spansk polis anklagade till exempel redan 2002 en rad organisationer, där ibland såväl Muslim Aid som Islamic Relief att finansiera jihadism. 2014 fanns fortfarande anklagelser mot Islamic Relief att finansiera bland andra Hamas. I oktober 2017 stoppade EU...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon