Sök
Stäng denna sökruta.

Hotet mot yttrandefriheten

Igår var jag med i Studio Ett och pratade sociala medier och yttrandefrihet. Karin Pettersson, lobbyist hos Scbibstedt numera, var också med. Upplägget var inte debatt utan hon fick inleda, sedan jag. Sedan avbröt hon mig. Som man gör i debatt. Efter inslaget skällde hon på programledaren för att hon tyckte att det blivit debatt. Jag antar att representanten från Nordens största mediebolag i sin kamp för att begränsa vanliga människors åsiktsfrihet på Facebook inte var van med att få mothugg? Eftersom alla sammanhang där sociala medier och traditionella medier diskuteras så sitter mediehus A med mediehus B i mediehus C:s soffa och alla är överens om att allt är Facebook och Googles fel. En bättre avstamp för mitt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon