Sök
Stäng denna sökruta.

C + V

Centerpartiet har börjat använda samarbeten på kommunal nivå mellan M och SD, som i Staffanstorp och Sölvesborg, som något slags slagträ i debatten. En hävstång in till historiebeskrivningen att det skulle vara Moderaterna som spräckt Alliansen. Och de upprepar att Vänsterpartiet inte får inflytande. När ingen väljare tror dem eftersom de kan läsa och tänka. Men Annie Lööf och hennes spinndoktorer glömmer hur det ser ut i resten av landet, för Centerpartiet. Jag tänkte påminna dem, och deras väljare. I följande kommuner styr Centerpartiet tillsammans med fd kommunisterna Vänsterpartiet: Sorselse: C+V Sundsvall: C+S+V Skinnskatteberg: C+S+V Alvesta: C+S+V Lessebo: C+S+V Lindesberg: C+S+V Surahammar: C+S+V Hedemora: C+S+V Gävleborgs län: C+S+V+MP Borgholm: C+S+V Mörbylånga: C+S+V Dorotea: C+S+L+KD+V Eda: C+KD+V+HEL Sollefteå: C+V+VI Arboga:...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon