Sök
Stäng denna sökruta.

Islamic Relief och MP-ministern

Amanda Lind, kulturminister, beskylls från kulturhåll inte ha koll på kultur. Men de har missat hennes man - Björnola Lind. Titta på det här klippet och säg igen att Amanda Lind inte har kulturen nära sig? I blodet? I familjen. https://youtu.be/wQ3auMClow0 Han satt i tre år och väntade på en björn. Undrar på vems bekostnad rent finansiellt? Men grattis till honom som nu har kulturministern som fru. Kanske blir lättare att fixa finansieringen till nästa vänta-på-björn projekt eller dans runt älgben? När Lind var kommunalråd för MP i Härnösand köpte hon världens kanske dyraste cykelställ för 12 cyklar. Amanda Lind passade direkt på att hylla Mehmet Kaplan, igår på Instagram. När hon alltså visste att hon var kulturminister så...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon