Sök
Stäng denna sökruta.

Centern babblar igen

Jag förstår faktiskt inte hur ett parti så genomgående, även genom en valrörelse, kan prata så mycket utan att säga något alls. De har gjort det till en konstform. Det är stora ord målade med bred pensel. Varje dag. Något konkret är det inte och de drar sig heller inte för att oförblommat ignorera fakta. Det senaste i raden av exempel är deras krav i JÖK-en att alternativa skyddsbehövande får samma status vad gäller anhöriginvandring som flyktingar. När Johanna Jönsson replikerade en debattartikel skrev hon att det inte gäller ensamkommande. Att de som registrerades som ensamkommande i systemet och har fyllt 18 år inte har rätt att återförenas med sina syskon. Detta visar hur lätt Centerpartiet svänger sig med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon