Sök
Stäng denna sökruta.

Utredning – en hal historia

Gunnar Axén, före detta riksdagsledamot för Moderaterna, redde i en tråd på Twitter ut hur man begraver saker i utredningar. Eftersom JÖK-en inte alls är en massa liberala reformer utan en samling just utredningar (minst 34 nya utredningar, samt hänvisningar till pågående eller tidigare utredningar samt ändringar av utredningsdirekt så att total summa uppgår till över 70 stycken) tänkte jag att alla mina läsare borde läsa hans genomgång. Utredningsmaskinen enligt Axén. Först ska man komma överens om ett utredningsdirektiv. Denna diskussion kommer regeringen kunna dra ut på i evigheter. Personellt och kompetensmässigt har C och Fp ett otroligt underläge och kommer effektivt sysselsättas i möten med regeringstjänstemännen.Sedan ska utredare utses. S har ett omfattande lager av lojala och erfarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon