Search
Close this search box.

Ett olösligt problem

Det finns ett särskilt område som gör mig otroligt bekymrad men som ingen talar klarspråk om. Jobb. Jag vet att det låter som en anomali då politiker knappt gör annat än pratar just om jobb. Tyvärr ägnas all denna tid inte åt att prata om det som pudelns kärna - hur ska alla invandrare försörja sig? För just detta är ett specifikt problem för just utlandsfödda. Jämfört med inrikes födda jobbar de otroligt mycket mindre i riktiga jobb. Och politikens generallösning hitte-på-jobb via subventioner för att snygga till siffrorna är inte riktiga jobb. De är ett sätt att skyffla undan arbetslöshetssiffror. Som ni kan se har antalet personer i låtsas-jobb legat mellan 120 000 och 140 000 sedan 2011....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon