Sök
Stäng denna sökruta.

Uppgörelsen

Jag har läst det finstilta i vänsteruppgörelsen mellan landets vänsterliberaler och sossar och miljöpartister. Men jag är nästan mer intresserad av det som inte står, och det kommer jag återkomma till. Grattis liberala Sverige! Ni har fått 34 nya utredningar! Ni har också fått en kommission, regionala servicekontor och regionala skolmyndighetskontor samt ny myndigheten för psykotiskt försvar! Utredningar: tredubbling av RUT. Utredning klar 2019. Inget datum för införande. förenkling av beskattning för företagare och sänkta skatter. Utredning klar 2020, införande 2021 bättre 3:12. Utredning klar 2021, införande 2022 (valåret) etableringsjobb för nyanlända "ambitionen vara på plats 1 juli 2020" utredning om arbetsrätten inkl LAS. Inget slutdatum.....LAS-ändringar i turordning ska genomföras 2021. kompetensvisum. Utredning 2019, införande våren 2021. strandskydd. Utredning...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon