Sultan Kayhan – ännu en sosseskandal

Hur länge ska vi tvingas acceptera att Socialdemokraterna tror att alla regler gäller alla andra men inte dem? Att de har något av Gud sänt frikort att få göra precis som de vill utan att ta ansvar?

Listan än nu oändlig. På skandaler inom S som bara fått passera. Utan ens en liten kommentar från ledningen ens. Alla har fått sitta kvar. Sultan Kayhan är bara en i raden.

Som alla vet vid det här laget gav sig S i slang med islamister för länge sedan, redan på 90-talet byggdes grunden för att byta röster från muslimer mot förtroendeuppdrag i S. Trots att Omar Mustafa lämnat S fortsätter detta som om ingenting har hänt. För att allt som räknas för S är makt, moral är en bagatell.

Sultan Kayhan fuskade i valet. Hon åkte till Kulu i Turkiet, och kampanjade. För alla de turkar med svenska medborgarskap som flyttat hem igen men ändå får rösta i svenska val. Är du medborgare får du rösta i riksdagsval oavsett var du bor. Hon reste ihop med Grå Vargarna-knutna Michael Ÿksel, som petades innan valet av Centern från förstaplatsen i Göteborg.

Trots att man tydligt ser henne på filmen förnekar hör och häpna hon och hennes pressmänniska helt och hållet att det är hon på filmen. Jag baxnar nästan faktiskt. Hur kan detta passera och hon ändå får ställa upp i valet?

Inte nog med att hon hänger med Grå Vargarna, hon fuskar dessutom tydligt på filmen när hon hjälper en kvinna att kryssa förmodligen hennes namn på valsedeln. Helt förbjudet enligt svenskt lag.

Redan den 13 juni avslöjades att hon ätit middag med Grå vargarna så filmen från Kulu var inte ens första gången hon beblandade sig med folk därifrån.

Just Mevlan-moskén har täta band med Erdogan och AKP.

Redan när Sultan Kayhan var ordförande för Turkiska ungdomsförbundet ordnade ett anti-kurdiskt möte ihop med just Grå vargarna. hade hon associationer med Grå vargarna så inget av det här är nytt och jag förstår faktiskt inte hur hon kan fortsätta att få förtroende när hon så uppenbart bara ljuger då hon konfronteras om och om igen med sina kopplingar till fascisterna Grå vargarna.

Hon var också tillsammans med Hasan Dölek, ordförande för Turkiska förbundet och också socialdemokrat, på en demonstration där kurderna kallades terrorister.

Här kan ni läsa ett utdrag i texten från hans tal som Kayhan applåderade.

Dölek förnekade dock alla kopplingar till Grå vargarna, tills bildbevis dök upp.

Igår avslöjades att Sultan Kayhan anonymt skrivit på Flashback för att ”få ut” en kvinna från Sverige genom utvisning.

Men hon kände först inte igen sitt Flashbackkonto, konstigt nog.

Kontonamnet har hon bevisligen använt på flera andra sidor, som till exempel Sysidan.

I ett annat inlägg, från 2009, förnekar hon att kurdistans ens finns i Turkiet, eller över huvudtaget utanför Irak. En vanlig ståndpunkt bland turkiska nationalister, vilket Grå Vargarna är. De avskyr kurder. Men det finns ett kurdistan i Turkiet, kallat norra Kurdistan.

Det finns bara ETT område som skulle kunna kallas kurdistan och det är autonoma området i norra Irak. Det finns inget som heter kurdistan i varken Syrien, Iran eller Turkiet.

Ett tips är att aldrig säga att du ska till ”Kurdistan” om du åker igenom andra länder först. För det första existerar det ju inte riktigt i länder ovan och dessutom finns många som skulle reagera starkt på det. ”

Trots att Socialdemokraterna, som hon sitter i riksdagen för, officiellt anser att det finns kurdistan i Turkiet. Även Olof Palme Center anser detta.

Sossar gjorde……ingenting. Såklart.

För som sagt, samma regler gäller tydligen inte dem. Bryta mot lagar i val är dessutom något S satt i system och val efter val sysslar med hemma i svenska förorter. Röstskolor, förkryssade lappar, ”hjälpa” folk att rösta och så vidare. Varje val kommer nya skandaler. Demokrati spelar ingen roll när S ska ta makten.

Mehmet Kaplan fick gå när han åt middag med Grå vargarna. Men trots att Sultan Kayhan avslöjades innan valet vi två tillfällen associeras med dem, varav en var just en middag, fick hon fortsätta kandidera.

Men Sultan Kayhan får fortsätta vara statsrådsersättare för Annika Strandhäll som ingenting har hänt. De kommenterar inte ens skandalerna. Vilket är en skandal i sig.

När ska Socialdemokraterna börja leva efter samma regler alla andra gör?

Fascism i de egna leden är tydligen okej så länge personen är rättrogen Socialdemokrat, och dessutom kan komma med attraktiva röster från utlandsfödda.

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!