Sök
Stäng denna sökruta.

Patricia Hedelius sprider myter

Svenska Dagbladets börsreporter Patricia Hedelius får en gång i veckan skriva en "analys", som SvD Näringsliv kallar sina krönikor. Det är ingen analys som serveras, det är opinion och gott så. Krönikor är till sin natur just skribentens reflektioner. Varför SvD envisas med att missleda läsaren med benämningen analys är oklart. En spade är en spade. Problemet är inte åsikterna hon för fram utan att hon påstår att det är sant. Vilket det inte är. Hon tar upp Brigitte Bonnesen, VD för Swedbank som det enda positiva exemplet. För att hon är enda kvinnliga VD:n för de 30 största bolagen. Danskfödda Bonnessen blev VD i pari 2016 så det första helåret hon var VD var 2017. Men Swedbank gjorde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon