Sök
Stäng denna sökruta.

C-märkt tidning i Norrtälje gynnas av politiker

Norrtälje norr om Stockholm, i Roslagen, har två tidningar. Norrtelje Tidning, som har en centerpartistisk ledarredaktion, och Norrtälje Nyheter. Den sistnämnde är en privatägd uppstickare som startades efter att privata kanalen Radio Roslagen startade och drevs av en entreprenör. Den var gratis för invånarna att läsa. Jag är alltid svag för uppstickare inom media och drivna entreprenörer och kände att jag måste dela den här historien med er.  Norrtelje Tidning är den gamla tidningen, som även får presstöd. Men båda lever på annonser samt prenumerationer så materialet är låst online, precis som alla i traditionell media försöker löser bristen på intresse. Ett dödsdömt projekt. Den 2 december avslöjade Norrtelje Nyheter att Norrtälje kommun, utan att ha lagt ut ett anbud...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon