Sök
Stäng denna sökruta.

Extratjänsterna och Jätten Gluff Gluff

Socialdemokrater är egentligen bara intresserade av en sak - makt. Därför gömmer de sin vana trogen stora problem i olika kostymer bara för att kunna skyffla undan statistik som inte ser så kul ut eller avskedar en GD som blir syndabock när de får kritik. Det är också därför de gång på gång lyckas lura väljare som inte tänker efter, med att spara valfläsk som höjt barnbidrag till ett valår. För att minimera påverkan på budgeten under mandatperioden men maximera effekten i valrörelsen. Vi har stor arbetslöshet. Löfven vallöfte valrörelsen var därför att vi skulle ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. Smart att inte välja 2018 för övrigt, nu kan han alltid skylla på att det inte är 2020 ännu....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon