Landets värsta antidemokrater legitimeras av MP, SSU och V


Ihop med nazisterna, som bara är 200 individer, är Sverige kommunistiska parti nämligen det. Värsta antidemokraterna i landet. För dessa två grupper är de enda som organiserat sig i partier dessutom och delar längtan efter väpnad revolution och diktatur. Att få skjuta oliktänkande och införa diktatur. 

Men SKP fick fler röster i valet än nassarna. 702 individer i Sverige tyckte deras partiprogram var bäst. Personligen känner jag mig därför mer hotad av SKP faktiskt, eftersom deras våldskapital är lika stort men deras faktiskt politiska inflytande större.

Eftersom de trots obefintlig representation i demokratiska församlingar legitimeras av regeringspartier.

De tycker precis som nassarna att demokratin ska avskaffas, med våld och död. Precis som kommunister alltid tyckt. Glöm inte att inte ens numera salongsfäiga Vänsterpartiet inte utesluter väpnad revolution i sitt partiprogram, det ska vara “sista utvägen”. 

Istället för demokrati och äganderätt ska planekonomi införas, all privat äganderätt avskaffas och diktatur ersätta demokratin. Efter blodet har torkat på gatorna. 

De här åsikterna tycker Miljöpartiet i Örebro, SSU och Vänsterpartiet är rimliga.

För de arrangerar en demonstration idag. Mot, ni gissade rätt, den demokratiskt beslutade budgeten.

De hade lika gärna kunnat gosa med nazister, det är ingen skillnad på dem.

Det ena gänget vill skjuta invandrare, det andra alla borgare.  Antidemokrat som antidemokrat, våld som våld. 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

1 kommentar till Landets värsta antidemokrater legitimeras av MP, SSU och V

  1. Det flöt förbi något på mitt Facebook-flöde här om dagen, där skribenten beklagade sig över att SD “tvingat igenom sin budget”. Jag undrar om samma skribent hade skrivit samma sak om V+S+MP lagt fram ett budgetförslag som fick fler röster än alla andra förslag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap