I MP:s värld finns ingen plats för demokrati

Idag blev det känt att Miljöpartiet i Eslöv har en helt egen radikal agenda i sin kommun. Fast när de fick kritik kallades förslaget ”satir”. Mycket svårt att avgöra vad som är riktigt och satir från Miljöpartiet eftersom allt de gör framstår just som satir. Om det var ett skämt eller om det bara handlar om krishantering är svårt att avgöra. Bedöm själva. Första bilden är förslag de ännu inte kallat satir. 

De föreslog till exempel att man skulle tvångsförflytta människor som inte ställer upp på mångkultur. 

Och att ateism skulle införas i skolan. 

Om det inte vore Miljöpartiets verkligt konstaterade svajiga relation till demokrati, och deras svans, skulle man kanske ignorera dumheterna. Men är det något parti i landet som har och drar till sig demokratimotståndare så är det de. 

Deras nya toppnamn till Europaparlamentet är till exempel två personer som uppvisat en minst sagt tveksam inställning tidigare. Som Alice Bah Kuhnke, som inte tror på meritokrati utan mångfalds- och könskvotering och som nytillträdd kulturminister ville styra muséernas innehåll. Hon tänkte också ”använda utnämningsmakten”

2015 presenterade MP ett kulturpolitiskt program, Kulturen – det fjärde välfärdsområdet, där Bah Kuhnke närvarat på ett av mötena och syftet med programmet var just att Miljöpartiet behövde en ny kulturpolitik. Programmet var fullt av kulturrepression av olika slag och partiet la den i papperskorgen. Bah Kuhnke tog dock som synes intryck av tankegodset. 

2015 kommunicerade hon att kulturinstitutionerna ska utgå från alla människors lika värde och att museerna idag inte ”speglar och införlivar den etniska, socioekonomiska eller kulturella mångfalden”.

I december 2016 antydde Alice Bah Kuhnke i Expressen att Facebook skulle kunna komma att censureras. 


När hon fick kritik var hennes försvar att sociala medier inte är någon rättslig frizon, som skäl varför yttrandefriheten behöver inskränkas. 

Hon har poserat i tidningar framför en bonad med texten: visst behöver vi en kulturrevolution. Som om Mao, kommunism och 70 miljoner mördade kineser är något kul. 

2015 gav hon, genom regeringen, Malmö i uppdrag att göra en ”förstudie och en konferens” om ett framtida migrationsmuseum. Som skull inhysa något som kan sammanfattas som vänsteraktivism. 

Per Holmgren, som varit en flitig klimatalarmistisk föreläsare och rekryterad av Länssförsäkringar, som i härdigt förnekade all partipolitisk koppling, är andranamnet för MP i EP. 

Han vill avskaffa demokratin, rakt av bara. I klimatets namn. Redan 2010 luftade han detta. Klimatdiktatur är ett ord som börjar bli vanligare för att beskriva dessa antidemokratiska idéer, jag skrev själv om dem i Svensk Tidskrift tidigare i höstan. 

Han får understöd av miljöpartisten Anders Wijkman, ordförande i Miljömålsberedningen som hans kompisar i MP gav honom. Han tycker också demokratin måste pausas och förebilden är Kina. 


Om det inte vore på riktigt och så allvarligt skulle man skratta åt eländet. Det verkliga demokratihotet kommer inte från nazister, det kommer från fanatismen inom Miljöpartiet som på allvar vill utöva statlig repression, tvång och avskaffad demokrati.

Nu skickar de några av de värsta till Bryssel. För att med EU:s hjälp införa idéerna internationellt. Bevare oss.

……………………………………

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

Backa bokprojektet ”Pampens historia”

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!