Sök
Stäng denna sökruta.

Är SD höger?

Det hörs högre och högre röster, inte minst från SD:s ledning, att M och KD borde formera en ny höger och att SD ska vara någon slags del av denna. Ett så kallat "konservativt" block. Slut verkar perioden vara när SD höll fast i att de är i mitten, nu säger till och med Åkesson att målet är högern. För tydlighetens skull: jag vill som medlem i M men inte förtroendevald att mitt parti redan nu borde prata med SD, utan att för den skulle förhandla budget. Man kan prata med alla och viktigast är man får igenom sitt eget partis politik oavsett vem som röstar. Men för att SD ens ska kunna närma sig M och KD krävs det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon