Search
Close this search box.

Daniel Riazat och skolhyckleriet

Igår publicerade SVT ett reportage inklusive film om friskolan Järvaskolan, som skulle betraktas som en slags PR-artikel tycker jag. Ni kommer förstå varför när ni läst inlägget. Om ni känner igen namnet Riazat är det för att Helya Riazats bror är riksdagsledamoten för Vänsterpartiet, Daniel Riazat. Mest känd för.... ingenting annat än att han är otrevlig på internet faktiskt. Järvaskolan är alltså en friskola, som Vänsterpartiet hatar. Men just denna friskolan älskar Daniel Riazat, han var snabb på Twitter att direkt gå ut och hylla syrrans skola. På Järvaskolans hemsida står det att den drivs ideellt och ägs av en stiftelse. Problemet är att det inte riktigt är sant. Järvaskolan ägs av ett aktiebolag, som heter just Järvaskolan AB. Det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon