Search
Close this search box.

Betala tillbaka pengarna, Ibn Rushd

Det muslimska studieförbundet Ibn Rushd har jag återkommit till ett flertal gånger, eftersom de är ett av flera nav för de svenska islamisterna och samtidigt är en stor intäktskälla. Det saknas nämligen redovisning och kontroll över hur deras "partners" som de påstår genomför majoriteten av studietillfällena arbetar. Samma människor är involverade där som i många andra av de islamitiska opinionsbildarna, alla lever de på skattebidrag. Så Ibn Rusdh "sparade" ihop pengar de fått för utbildning för att köpa ett hotell - Granhedsgården. Elva miljoner kronor av skattebetalarnas pengar användes för hotellköpet. De köpte huset enbart för att öppna ett asylboende för muslimer för att rekrytera direkt från nyanlända och samtidigt tälja lite guld med täljkniv från den lukrativa flyktingindustrin. Ansökan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon