Sök
Stäng denna sökruta.

Hyreshyckleriet

En av sossarnas före detta toppnamn men som allt jämt tar plats i debatten är Veronica Palm, före detta ordföranden för mäktiga Stockholms Arbetarekommun, som tillhör vänstersossarnas största maktbas ihop med Skåne. Men hon klev av karriären när hon besviken konstaterade att inga fina positioner fanns för henne när Löfven tog över Rosenbad 2014. Med lika många följare på Twitter som Anders Lindberg har hon fortsatt opinionsbilda. 2011 till 2014 var hon Socialdemokraternas bostadspolitiska talesperson och hade siktet inställt på att bli bostadsminister men så blev det alltså inte. Engagemanget mot alla sorters ägda bostäder och för hyresrätten har hon dock ingalunda gått vidare från. Hon är emot ombildningar, bostadsrätten, renoveringar av miljonprogram etc. Helt i linje med den kampanj...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon