Sök
Stäng denna sökruta.

Annie Lööf har redan lurats av S

Man har inte makten i 60 år utan att spela fult och göra allt för makten. Det har socialdemokraterna gjort. Därför är det beklämmande att det finns olika socialliberaler som nu verkar drabbats av kollektiv minnesförlust när det gäller just den pikanta detaljen - sossarna gör alltid som de vill och låtsas vad som helst för att få makt. De kan lova vad som helst, men har inga ambitioner att genomföra det sedan när de redan fått som de vill.  Det är som världens sämsta kompis, en sådan som ni vet att ni borde radera från telefonboken. Han som ni hjälper att flytta gång på gång men som alltid är sjuk när ni ska flytta. Annie Lööf och Jan Björklund...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon