Sök
Stäng denna sökruta.

Pampar

Jag håller på med en ny bok som ni kanske vet - Pampens historia. För att pampbeteendet, framför allt inom arbetarrörelsen, är en sådan lång och idag grundmurad företeelse. Det slutar aldrig. Att samla alla de stora pamparna sedan 1970-talet till nutid i en bok är ett sätt att placera pampen i sin rätta kontext - att aldrig glömmas. Ett samlingsdokument.  Jag har skrivit mer än halva boken nu. Idag kom ett rykande färskt exempel som ska in under 2010-talets pampar: Detta blir den tredje skandalen i just Transport som kvalat in till boken. Man ska också komma ihåg att det enda som går att skriva om är det som blivit känt. Det finns garanterat betydligt många fler historier som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon