Search
Close this search box.

Regeringsuppdrag mot arbetsgivare

Är man socialdemokrat är företag aldrig något bra. De ska alltid motarbetas, deras möjligheter att tjäna pengar ska bort och de ska målas ut som skurkar. Så det var varken en överraskning att Arbetsmiljöverket fick i uppdrag av sosse-regeringen att kampanja emot privata företag, i sin numera efter kritik nerlagda app jag skrivit om tidigare, eller att Arbetsförmedlingen nu fått uppdraget att utmåla företag som diskriminerande mot funktionsnedsatta.  Förra året fick Arbetsförmedlingen ett uppdrag med en påse pengar, jag har inte hittat hur mycket ännu och trots att jag för länge sedan begärt ut underlagen från Arbetsförmedlingen vägrar de att svara. Ännu. Eller bara helt vanlig maskning som tyvärr så många i det offentliga sysslar med när man begär ut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon