Sök
Stäng denna sökruta.

I undervegetationen till vänster

De är inte kända opinionsbildare men rör sig i undervegetationen, och när de får tillräckligt många som följer dem börjar de trots nivå på inlägg att påverka. Oftast använder de bara Facebook, inte sällan sin privata men har offentliga statusar så alla kan läsa. Maria Robsahm är en sådan person. Hon, och framför allt hennes trollflöde, är en veritabel hat-brunn mot allt till höger om Miljöpartiet. Framför allt riktar de in sig på profilerade högerdebattörer, så jag lär ju få mina fiskar och inbox varma efter den här granskningen. Ni ska få se exempel på vad jag hittat bara under två enstaka inlägg hon nyligen publicerat men det lägger jag längre ner. Allra helst vill jag ignorera henne men nu...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon