Sök
Stäng denna sökruta.

Hej media, ni suger

Jag tillhörde inte de som gett upp om media. Jag såg ändå att det fanns bra journalister här och där som vill göra ett bra jobb. Men jag har hela tiden kritiserat den fundamentala brist på självinsikt som lett till att mediabranschen unisont kritiserat sociala medier som skäl varför de gör ett dåligt jobb och därmed tappar i förtroende. Men jag ger nog ändå upp nu. Efter det senaste haveriet. Jag talar om den artikel jag mot bättre vetande medverkade i precis i Svenska Dagbladet, som skulle handla om huruvida det är ett borgerligt inbördeskrig eller inte. Eftersom jag känner ansvar för min stora räckvidd och det är ett känsligt läge när allt spelar roll valde jag ändå att medverka...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon