Sök
Stäng denna sökruta.

Avbryta investering pga SD?

Entreprenören Darko Pervan har precis gjort sig känd för den breda allmänheten genom att säga att han avbröt sin planerade investering av en fabrik för klickgolv i Klippan i Skåne för att SD fick för höga röstsiffror.  Hans uttalande har blivit ett vapen i striden om Rosenbad nu, när man i debatten hänvisar till "vad som händer" om SD ges inflytande. Så även Klippans politiker men även Socialdemoktater nationellt kan trots att det är en förlust använda det som en vinst samtidigt. Smart. Pervan bygger sitt personliga varumärke och sitt bolags varumärke och vissa politiker har ett slagträ till i debatten. Jag har givetvis inga som helst problem med att företagare väljer eller väljer bort oavsett anledning. Han är i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon