Sök
Stäng denna sökruta.

Nej tack, sa Johan Ehrenberg

Jag fick ett väldigt roligt mail av en läsare. En bättre illustration av ordet "burn" finns knappt tror jag. Så därför tänker jag dela med mig den till er. Johan Ehrenberg gör ett stort nummer av solidaritet, som bekant. I maj skrev han till exempel så här i ETC Göteborg. "Dags att väcka liv i ordet solidaritet" Vackert. Men mest solidarisk är ju Ehrenberg med sig själv. I en av alla eviga tiggar-rundor på andra människors pengar, eftersom han är oförmögen att tjäna pengar själv, mailade han en massa människor som givetvis inte bett om att få mail. Lika lite som de som han prånglar på sin dåliga tidning i gratisex för att få presstöd har bett om det. Den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon