Sök
Stäng denna sökruta.

Vem är Johan Landström?

Twitterkontot @telejampa ägs av en Johan Landström. Han har seglat upp på listan över de mest inflytelserika röda twittrarna och är mycket aktiv online. Han skriver i sin bio att han är nationalekonom, jordbrukare och nazisthatare. Han har 6 400 följare och många jag känner online interagerar ofta med honom, tyvärr. De kanske kommer tänka om när de läst detta inlägg.  Personen som låg bakom den fejkade profilen heter Jan Olov Nygren och familj till personen vars bild han tagit som profilbild mailade och bad mig pixla bilden.  Han påstår att han är centerpartist.  Han är jordbrukare, säger han. Det finns bilder i flödet på jordbruk även om det är oerhört få och bara tagna i somras. De bönder jag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon