Sök
Stäng denna sökruta.

Best of Ola Spännar

En av de drygaste online som ändå påstås tillhöra det borgerliga blocket och som allra mest hedrar meningen "it's okey when we do it" är Centerpartiets kommunikationschef Ola Spännar. Intressant att han alltså professionellt jobbar med kommunikation i den känsliga branschen politik tycker jag med tanke på hur hans egen kommunikation ter sig. Jag har ledsnat för länge sedan. Hans nivå har tyvärr tangerat det oanständiga, för att använda valfri centerpartists favorituttryck. Idag fick han rättmätig kritik för en tweet om Bonnier. Som han försvarade. PM Nilsson skrev en ledare att Alliansen borde prata med SD för att få igenom för företagen och Sverige den bästa politiken, en liberal borgerlig politik som bygger på sänkt skatt, fler företag etc. Den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon