Sök
Stäng denna sökruta.

Mens-bidragen under lupp

Jag har kollat upp några av de projekt som Jämställdhetsmyndigheten gett en massa pengar. Mest omtalade av dem är redan mensprojektet. Tyvärr har jag erfarenhet av att läsa bidragsansökningar sedan flera år så numera blir jag inte ens förvånad. Bara less, över hur lite det krävs för att få hundratusentals skattekronor gratis. Av våra pengar. Pengar som används på årslånga projekt för saker som vilken person jag än känner som jobbar på riktigt kan fixa på en bråkdel av tiden. Jämställdhetsmyndigheten själv är ett ypperligt exempel på slöseri med skatt och borde läggas ner omgående ihop med Sekretariatet för genusforskning, Arbetsförmedlingen, MUCF. Folkbildningsrådet etc. Men det är ett annat inlägg. Jag begärde ut bidragsansökningarna för några som fått pengar av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon