Sök
Stäng denna sökruta.

Medierna i P1 ringde

De gör ett program om "swishjournalistik" och ville ha med mig. Jag avböjde. Det beror inte på att jag har något att dölja eller att jag ogillar fenomenet, tvärtom älskar jag ju marknadsekonomi och mediebranschen behöver fler aktörer, inte färre. Det är bra om frilansare hittar egna sätt att finansiera sina artiklar på. Men jag är fel person att vara med. För jag är inte journalist. Jag är opinionsbildare och jobbar med påverkan. Jag är fortfarande mer civilekonom än journalist enligt min egen åsikt. Jag jobbar med kommunikation. Min blogg har aldrig utgett sig för att vara en journalistisk produkt heller. Det är en opinionsblogg jag använder bland annat i mitt jobb. Bloggen ligger dessutom på min företagssajt. Därför avböjde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon