Search
Close this search box.

The original 19 – de som drog igång UD-uppropet

Från mina källor har jag nu lyckats få tag i namnen på de personer som drog igång det så kallade opolitiska uppropet från Utrikesdepartementet som Ledarsidorna var först med att rapportera om och som blivit en nationell nyhet. 261 personer skrev på tills slut och det blev en nyhet den 26 september. Jag har just nu texten från mailet, en bild på själva mailet eller mailet, hoppas jag att jag kan komplettera med inom kort.  Ett av de tidigaste mailen skickades från dessa 19 personer till Mikael Granholm, förvaltningschefen. (Det var också han som var mottagare när 261 personer sedermera skrev på). Det är alltså 19 personer som drog igång allt. Och uppropet skickades till 200 noga utvalda personer på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon