Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokraterna – på fel sida historien

Sossarna har allt jämt en kampanj. Ni trodde valet var över? Pyttsan. Nu handlar det om Rosenbad och fulspelen fortsätter. Deras senaste giv är en kampanj de döpt till "Rätt sida historien". Vilket är förolämpande för alla som vet var sossarna, och deras regeringspartner Vänsterpartiet, befunnit sig de senaste 60 åren. På FEL sida alltså. Bevisen är överväldigande.  ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon