Sök
Stäng denna sökruta.

S driver smutskastningsgrupp mot GP Ledare

När Göteborgspostens ägare tröttnade på att deras ledarsida, trots att de är den största lokaltidningen utanför Stockholm, decennium efter decennium inte ens var i närheten av den offentliga politiska debatten och därför anställde Alice Teodorescu som politisk redaktör för sidan inleddes den numera institutionaliserade smutskastningen av GP Ledare som pågått oavbrutet sedan dess. Jag förstår att det inte var så kul för de sossarna light som tidigare jobbat på sidan och samtliga slutade också nästan direkt när hon i tillträdde vintern 2015. En av dem sökte jobbet och fick det inte, så det var ju självklart att hon inte tyckte att det var så kul att vara kvar. Hon sa upp sig först. Men ägarna visste alltså vad de gjorde....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon