Regeringens mörkläggning


Mörkläggning är ett vanligt förekommande ord hos konspirationsteoretiker men tyvärr är det just det som måste användas på den verklighet som rullats ut senaste veckorna.

Det inleddes med uppgifterna om att Migrationsverkets sista prognos innan valet av regeringen beordrats komma på en söndag istället för på en fredag som brukligt. För att kunna passar lite mer obemärkt gissningsvis. Politiker reagerade direkt trots att det var juli.

Regeringen hade även beordrat Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen att släppa sina viktiga rapporter på en söndag, för att innehållet skulle skada S så lite som möjligt givetvis. Men dessa myndigheter vägrade och släppte på den dagen de brukar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap