Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringens mörkläggning

Mörkläggning är ett vanligt förekommande ord hos konspirationsteoretiker men tyvärr är det just det som måste användas på den verklighet som rullats ut senaste veckorna. Det inleddes med uppgifterna om att Migrationsverkets sista prognos innan valet av regeringen beordrats komma på en söndag istället för på en fredag som brukligt. För att kunna passar lite mer obemärkt gissningsvis. Politiker reagerade direkt trots att det var juli. Regeringen hade även beordrat Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen att släppa sina viktiga rapporter på en söndag, för att innehållet skulle skada S så lite som möjligt givetvis. Men dessa myndigheter vägrade och släppte på den dagen de brukar....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon