Sök
Stäng denna sökruta.

Företagshatet släpps lös

Sittande regeringen har varit det värsta som hänt svenska företag på många år. Maken till företagarförakt har vi inte sett sedan 80-talet då Socialdemokrater och LO gemensamt tänkte stjäla hälften av landets stora företag genom att konfiskera aktier varje år utan att betala. Löntagarfonderna. LO tappar medlemmar i rask takt. Vid 2000 hade de över 2 miljoner medlemmar, idag drygt 1,4 miljoner. Ett problem för LO bland många är att ju fler som är egenföretagare desto färre medlemmar blir det. Om folk struntar i att vara anställd utan fakturerar istället och är sin egen chef så är man inte omfattad av kollektivavtal och man är inte medlem i något fackförbund. Inte bra, om man som LO vill vara så stora...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon